-->

2020. április 20.

Mese Klónnal - The Legend of Jútbob




Tündérmese szatíra a Hollywood Hírügynökség klónjaival és a magyar YouTube krémjével nyakon öntve.
Ebben a mesés, de mégis életszagúan cinikus világban békesség honol, mígnem Gergőt elragadja egy sárkány. Megmentésére felkerekedik fivére, Klón királyfi és jó barátja, Imre. A cél nemes, az odavezető út azonban koránt sem egyszerű. Elvarázsolt erdőtől kezdve korrupt királyságon át, egészen kalózok markáig keverednek kalandjaik során. S mindeközben az idő szűkös, mert az Ősz beköszönte előtt vissza kell térjenek, különben Klónnak fejét szegik.

Tiszteletét teszi többek között a teljes csapata a Fun With Geeksnek, cameózik egyet Dancsó, a TheVR, s még jó sok meglepetéssel készültünk nektek, ugyanis:
  • Maddel közösen írtuk ezt a csodát, nem kevesebb mint 58 oldal terjedelemben. (Meg három évig, hinnye!)
  • A nagy terjedelemre való tekintettel (és tisztelve a közös munkát), nem bejegyzésként, hanem letölthető dokumentumként kapjátok kézhez, sőt, házhoz a Mesét, amit akár az e-bookja kényelmében is olvashatja aki szeretné.




A Mese Klónnal a fent beillesztett linken keresztül lesz elérhető bárki számára, három formátumban (pdf, mobi, epub) és őszintén reméljük, szórakoztató kikapcsolódást nyújt nektek így karantén idején.

Jó olvasást, jó kalandozást és regéljetek majd a megtett útról nekünk is! (komment kunyerálás helye)


Nem egyébként kíváncsiak vagyunk minden benyomásra, kiakadásra, örömujjongásra és egyéb tiritarka érzelmi megnyilvánulásra ami ért benneteket olvasás során.


Jó szórakozást!

1 megjegyzés:

  1. jöttem trollkodni

    érted, trollkodni

    "Ha nem rúgod meg azt a követ, nem fog gurulni."

    VálaszTörlés